«Δέκα χρόνια ήταν αρκετά» - Αντιδρά ο Μαυρογιάννης στις εξαγγελίες Αβέρωφ

«Δέκα χρόνια ήταν αρκετά» - Αντιδρά ο Μαυρογιάννης στις εξαγγελίες Αβέρωφ

Μετά το ΑΚΕΛ, το οποίο ήρθε σε αντιπαράθεση με τον ΔΗΣΥ, αντίδραση υπήρξε και από το επιτελείο του υποψηφίου Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Συγκεκριμένα έγραψαν:

Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, μέσα από τις χθεσινές του εξαγγελίες ζητά ουσιαστικά παράταση της παρούσας διακυβέρνησης για να εφαρμόσει πολιτικές που δεν εφαρμόστηκαν τα τελευταία 10 χρόνια.

Την ίδια ώρα ζητά την ψήφο των πολιτών για να επιλύσει προβλήματα που δημιουργήθηκαν επί της διακυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Αυτό στο οποίο οφείλει να απαντήσει ο κ. Νεοφύτου, είναι γιατί απέτυχε να το πράξει μέχρι σήμερα.

Δέκα χρόνια ήταν αρκετά. Ο κύκλος της διακυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού κλείνει, δημιουργώντας την ανάγκη για αληθινή αλλαγή.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι η έντιμη επιλογή για την προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE