Όλοι στο πλευρό του Πέτρου Δημητρίου - Έφτασαν στο νοσηλευτήριο Αναστασιάδης, Γιαννάκη, Χατζηπαντέλας, Αννίτα

Όλοι στο πλευρό του Πέτρου Δημητρίου - Έφτασαν στο νοσηλευτήριο Αναστασιάδης, Γιαννάκη, Χατζηπαντέλας, Αννίτα

Σε νοσηλευτήριο για εγχείρηση μετά από αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης 05 Ιουλίου ο Υφυπουργός παρά τω προέδρω, κ. Πέτρος Δημητρίου.

Στο νοσηλευτήριο που νοσηλεύεται, έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη και η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που αφορούν την κατάσταση της υγείας του.

Όπως σας ενημερώσαμε και προηγουμένως, ο κ. Δημητρίου μετά από αδιαθεσία που ένιωσε προσκομίστηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο, σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας.

Μετά από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος και με βάση τα ευρήματα της αξονικής στεφανιογραφίας αποφασίστηκε η άμεση εισαγωγή του στο χειρουργείο, όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εγχείρηση.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE