Ακόμη μια σύλληψη για την απόπειρα φόνου στην Μόρφου - Υπό οκταήμερη οι άλλοι δύο

Ακόμη μια σύλληψη για την απόπειρα φόνου στην Μόρφου - Υπό οκταήμερη οι άλλοι δύο

Την οκταήμερη κράτηση δύο προσώπων και τη σύλληψη ακόμη ενός που σχετίζεται με υπόθεση απόπειρας φόνου ανακοίνωσε την Τρίτη η Αστυνομία Κύπρου.

Όπως αναφέρεται, την Κυριακή στις 11 μ.μ. ελήφθη πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο ηλικίας 33 ετών σε οικία της περιοχής της Μόρφου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία και σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία φέρεται να δέχθηκε χτυπήματα με μπαλτά και σιδερένιο σωλήνα στο σώμα και στο κεφάλι.

Συμπληρώνεται πως κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον 23χρονου και 21χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας με δικαστικά εντάλματα και οδηγήθηκαν την Τρίτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.

Επίσης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη και τρίτου προσώπου. Πρόκειται για άντρα ηλικίας 28 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες για τις παγκύπριες εξετάσεις – Αυξάνεται το όριο ηλικίας σε ειδικές δομές

ΠτΔ: Κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες για τις παγκύπριες εξετάσεις – Αυξάνεται το όριο ηλικίας σε ειδικές δομές

Στα 22 χρόνια επεκτείνεται η φοίτηση στην ειδική εκπαίδευση, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ αναφορά έκανε και στο γεγονός ότι οι παγκύπριες εξετάσεις θα γίνουν φέτος σε κλιματιζόμενες, όπως και στη μείωση της ανεργίας των νέων.

BEST OF TOTHEMAONLINE