«Άκουσε» την ποινή του - Φυλάκιση 3,5 ετών σε 25χρονο για απόπειρα βιασμού

«Άκουσε» την ποινή του - Φυλάκιση 3,5 ετών σε 25χρονο για απόπειρα βιασμού

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, σήμερα, 06.07.2022, επέβαλε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, σε άντρα, ηλικίας 25 ετών, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή σε αδίκημα απόπειρας βιασμού εναντίον ενήλικης γυναίκας, ο βιασμός της οποίας αποφεύχθηκε, καθ΄ όν χρόνο αυτή επέστρεφε πεζή στην οικία της, από ευτυχή συγκυρία όταν τρίτο άγνωστο πρόσωπο αντιλήφθηκε την πρόθεση του κατηγορούμενου και τον ανέκοψε.

Σύμφωνα με σχετικό ανακοινωθέν, λήφθηκαν προς όφελος του κατηγορούμενου υπόψη, το νεαρό της ηλικίας του, το γεγονός ότι είχε καταναλώσει προηγουμένως αλκοολούχα ποτά σε χώρο διασκέδασης όπου φιλήθηκε με την παραπονούμενη, καθώς και ότι η παραδοχή του ενώπιον του Κακουργιοδικείου ήταν άμεση συνοδευόμενη από δήλωση μεταμέλειας, καθώς και ότι τελούσε υπό κράτηση για ένα έτος για το αδίκημα του βιασμού, που αρχικά αντιμετώπιζε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE