Συνελήφθη 38χρονος - Κατηγορείται για μαστροπεία - Πιθανό θύμα 30χρονη

Συνελήφθη 38χρονος - Κατηγορείται για μαστροπεία - Πιθανό θύμα 30χρονη

Στην άμεση καταχώρηση για εκδίκαση υπόθεσης εμπορίας προσώπων, σεξουαλικής εκμετάλλευσης, μαστροπείας, ζην από κέρδη πορνείας, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία. Η υπόθεση καταχωρήθηκε το πρωί της Τετάρτης, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Κατηγορούμενος για τα υπό εκδίκαση αδικήματα είναι άντρας ηλικίας 38 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί σε προηγούμενη μέρα, τέλη περασμένου Ιουνίου, από μέλη της Αστυνομίας, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του. Με την καταχώρηση της υπόθεσης το πρωί σήμερα, το Δικαστήριο διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση ως υπόδικος, μέχρι και την επόμενη δικάσιμο.

Σε σχέση με τα γεγονότα της υπόθεσης, ποινική δίωξη ασκήθηκε και εναντίον άλλων δύο προσώπων, για το αδίκημα της ζήτησης υπηρεσιών από θύμα εμπορίας προσώπων.

Ως πιθανό θύμα εμπορίας προσώπων, και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αναγνωρίστηκε μετά από εξετάσεις που έγιναν από εξειδικευμένα μέλη της Αστυνομίας, γυναίκα ηλικίας 30 ετών.

Την υπόθεση είχαν διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου και το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων - ΓΚΕΠ, Αρχηγείου Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE