Συναντήθηκε με πατατοπαραγωγούς ο ΠτΔ - Τους διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό τους

Συναντήθηκε με πατατοπαραγωγούς ο ΠτΔ - Τους διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό τους

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό των πατατοπαραγωγών και του αγροτικού κόσμου, ευρύτερα, έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Μιλώντας σε πατατοπαραγωγούς, στην είσοδο της Ξυλοφάγου, όπου μετέβη για να τελέσει τα εγκαίνια του Κέντρου του Πολίτη, στην Ξυλοφάγου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους διαβεβαίωσε ότι «όπως είμαστε πάντα δίπλα σας θα συνεχίσουμε να είμαστε, να είστε απόλυτα βέβαιοι για αυτό. Οτιδήποτε μέχρι σήμερα ήταν αίτημα της περιοχής, ιδιαίτερα των πατατοπαραγωγών, ανταποκριθήκαμε και με το παραπάνω. Και πάλι θα είμαστε κοντά σας. Σύντομα θα βρεθούμε για να τα πούμε».

Εξάλλου, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τα θέματα των πατατοπαραγωγών και σε παρατήρηση ότι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «δεν είναι μόνο οι πατατοπαραγωγοί, αλλά επειδή βρίσκομαι στην περιοχή και βεβαίως έχω ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως μέχρι σήμερα έχουμε αποδείξει, πάντοτε είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό του αγροτικού κόσμου, ιδιαίτερα μιας παραγωγικής ομάδας αγροτών, οι οποίοι έχουν και συνεισφέρει και συνεισφέρουν.

Συνεπώς, σύντομα θα βρεθούμε στο Προεδρικό για να δούμε τι είναι αυτό στο οποίο μπορεί να συμβάλουμε. Ποτέ δεν υπήρξαμε αδιάφοροι στα προβλήματα που ο κόσμος της υπαίθρου μας αντιμετωπίζει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE