Διέρρηξε και έκλεψε γραφεία στη Λεμεσό - Συνελήφθη 40χρονος

Διέρρηξε και έκλεψε γραφεία στη Λεμεσό - Συνελήφθη 40χρονος

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων διαρρήξεων γραφείων και κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Μαρτίου και Απριλίου 2022, στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 40 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης, εναντίον του 40χρονου, προέκυψε μαρτυρία, ότι ενέχεται σε ακόμη μια υπόθεση διάρρηξης κτιρίου με σκοπό την κλοπή, η οποία διαπράχθηκε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, στην πιο πάνω επαρχία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE