«Πετούσε» με 185 χλμ. 19χρονος στα Λατσιά!

«Πετούσε» με 185 χλμ. 19χρονος στα Λατσιά!

Γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Τροχαίων Δυστυχημάτων ανέκοψαν 19χρονο για υπερβολική ταχύτητα.

Ο νεαρός κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τα Λατσιά, με ταχύτητα  185 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο ταχύτητας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Live: Το Ιράν βομβάρδισε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ισραήλ - Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων και στην Τεχεράνη

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE