Προεδρικές Εκλογές 2023: Έτσι θα γίνουν τα debate – Η ανακοίνωση του ΡΙΚ

Προεδρικές Εκλογές 2023: Έτσι θα γίνουν τα debate – Η ανακοίνωση του ΡΙΚ

Ανακοίνωση για την πρόταση που αφορά την διεξαγωγή των debate για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023, εξέδωσε το ΡΙΚ.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Πρόταση ΡΙΚ για 5 debates μεταξύ υποψηφίων για την Προεδρία

Με πρόταση του την οποία απέστειλε σε όλους υποψήφιους προέδρους την Τετάρτη 7 Ιουλίου, το ΡΙΚ προτείνει τη διεξαγωγή 5 debates μεταξύ των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Στόχος του ΡΙΚ ως η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του τόπου είναι η ολοκληρωμένη και σε βάθος ενημέρωση των πολιτών για θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Τα debates θα έχουν διάρκεια δύο ώρες και θα καλύπτουν τέσσερις ενότητες: Oικονομία, εσωτερική διακυβέρνηση και Κυπριακό και ερωτήσεις που θα υποβάλλονται απευθείας στους υποψήφιους από τους πολίτες.

Με βάση τον σχεδιασμό του ΡΙΚ τα debates θα προβάλλονται στο πλαίσιο της εκπομπής «Προκλήσεις» με το δημοσιογράφο Ανδρέα Κιμήτρη καθόλη τη διάρκεια του μήνα Σεπτέμβρη κάθε Πέμπτη βράδυ.

Στην τελευταία τηλεμαχία του Σεπτέμβρη φιλοξενούμενοι θα είναι οι Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.