Εργασίες σε δρόμο της πρωτεύουσας - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Εργασίες σε δρόμο της πρωτεύουσας - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων υδάτων στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄, στη Λακατάμια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 11/7/2022-12/8/2022, μεταξύ των ωρών 08:00–15:00, εκτός Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων υδάτων στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄, στη Λακατάμια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα κυκλοφορίας από Δευτερά προς Λευκωσία, σε τμήμα μήκους 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα γίνεται διαμέσου των οδών Καραϊσκάκη, Κηφισίας και Προφήτη Ηλία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE