Εργασίες σε δρόμο της πρωτεύουσας - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Εργασίες σε δρόμο της πρωτεύουσας - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων υδάτων στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄, στη Λακατάμια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 11/7/2022-12/8/2022, μεταξύ των ωρών 08:00–15:00, εκτός Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων υδάτων στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄, στη Λακατάμια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα κυκλοφορίας από Δευτερά προς Λευκωσία, σε τμήμα μήκους 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα γίνεται διαμέσου των οδών Καραϊσκάκη, Κηφισίας και Προφήτη Ηλία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE