Εργασίες σε δρόμο της πρωτεύουσας - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Εργασίες σε δρόμο της πρωτεύουσας - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων υδάτων στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄, στη Λακατάμια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 11/7/2022-12/8/2022, μεταξύ των ωρών 08:00–15:00, εκτός Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων υδάτων στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄, στη Λακατάμια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα κυκλοφορίας από Δευτερά προς Λευκωσία, σε τμήμα μήκους 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα γίνεται διαμέσου των οδών Καραϊσκάκη, Κηφισίας και Προφήτη Ηλία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Η απόφαση της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό συγκρότηση «Συμβουλίου Ειρήνης» του Ντόναλντ Τραμπ πυροδότησε μια νέα, σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE