ΠτΔ: «Ο κατώτατος μισθός θα υιοθετηθεί και θα είναι αρκούντως δίκαιος προς ικανοποίηση όλων»

ΠτΔ: «Ο κατώτατος μισθός θα υιοθετηθεί και θα είναι αρκούντως δίκαιος προς ικανοποίηση όλων»

Ο κατώτατος μισθός σίγουρα θα υιοθετηθεί και θα είναι αρκούντως δίκαιος προς ικανοποίηση όλων, διαβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαντούσε σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κριτική που δέχεται η Κυβέρνηση από συνδικαλιστικές οργανώσεις για το θέμα κατά τη άφιξή του στην τελετή εγκαινίων του σταδίου της Δόξας ΘΟΙ Κατωκοπιάς, στην Περιστερώνα. 

«Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι συνδικαλιστές και όλοι γενικότερα είναι ότι είμαστε αποφασισμένοι και θα υπάρξει κατώτατος μισθός, αρκεί μόνο με τον θόρυβο να μην πιστεύουν κάποιοι ότι μπορεί να επιτύχουν αυτό που και εμείς επιδιώκουμε», είπε.

«Έχουμε κοινές θέσεις με όλους, ο κατώτατος μισθός σίγουρα θα υιοθετηθεί και θα είναι αρκούντως δίκαιος προς ικανοποίηση όλων», πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ομάδα ειδικών από ΗΠΑ – Έφτασαν μετά από αίτημα Χριστοδουλίδη, μεταβαίνουν σήμερα στο σημείο της πυρκαγιάς

Ομάδα ειδικών από ΗΠΑ – Έφτασαν μετά από αίτημα Χριστοδουλίδη, μεταβαίνουν σήμερα στο σημείο της πυρκαγιάς

Οι ειδικοί της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ΑΤF των ΗΠΑ, που έφθασαν στην Κύπρο για έρευνες σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ορεινή περιοχή Λεμεσού, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, θα μεταβούν στην κοινότητα Μαλιάς στη Λεμεσό σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 7 Αυγούστου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE