Κατέρρευσε μπαλκόνι σε πολυκατοικία - Έπεσαν τρία πρόσωπα από τον τρίτο όροφο

Κατέρρευσε μπαλκόνι σε πολυκατοικία - Έπεσαν τρία πρόσωπα από τον τρίτο όροφο

Μπαλκόνι σε πολυκατοικία λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα σήμερα κατέρρευσε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία πρόσωπα.

Τρεις νεαροί εργάτες έχουν τραυματισθεί σοβαρά όταν κατέρρευσε το μπαλκόνι στο διαμέρισμα πολυκατοικίας που διαμένουν στην Πάφο.

Η πολυκατοικία, πολύ παλιάς κατασκευής βρίσκεται επι της οδού Νίκου Αντωνιάδη ακριβώς απέναντι από την πλατεία Κέννεντι. Λόγω της ζέστης προφανώς οι τρεις νεαροί ξάπλωσαν να κοιμηθούν χθες βράδυ στο πάτωμα, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τους, το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας.

Σε κάποια στιγμή στην διάρκεια της νύκτας κατέρρευσε παρασύροντας και τους τρεις νεαρούς οι οποίοι τραυματίσθηκαν πολύ σοβαρά. Τα χαλάσματα έπεσαν πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές.

Οι τρεις μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πάφου και η κατάσταση τους περιγράφεται ως πολύ σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE