Έργα αποχέτευσης στη Λεμεσό - Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έργα αποχέτευσης στη Λεμεσό - Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων, στην οδό Θεσσαλονίκης, από τη συμβολή της με την οδό Σταυροφόρων μέχρι την συμβολή της με την οδό Κουρείου.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο δρόμος θα είναι κλειστός και καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πράματα και θαύματα» από την Annie Alexoui: Η απάντηση Φυτιρή για τη διαφθορά στην Αστυνομία και η «φόρμουλα» για τα στοιχεία

«Πράματα και θαύματα» από την Annie Alexoui: Η απάντηση Φυτιρή για τη διαφθορά στην Αστυνομία και η «φόρμουλα» για τα στοιχεία

Σε μια εφ’ όλης της ύλης τοποθέτηση προέβη ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Φυτιρής, σχετικά με τις σοκαριστικές καταγγελίες της Ιωάννας Φωτίου (Annie Alexoui) που έχουν προκαλέσει «σεισμό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE