Πάνε έξω από το Προεδρικό - Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την προστασία του Ακάμα

Πάνε έξω από το Προεδρικό - Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την προστασία του Ακάμα

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για την προστασία της Χερσονήσου Ακάμα, κάτω από το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τον Ακάμα», διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, στις 17:00, μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο, η Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εκδήλωση διαμαρτυρίας, με αίτημα την προστασία της Χερσονήσου Ακάμα, «διοργανώνεται λόγω των έντονων παρασκηνιακών πιέσεων και απαράδεκτων πολιτικών παρεμβάσεων, οι οποίες παρατηρούνται τους τελευταίους δύο μήνες, με στόχο την έγκριση και δημοσίευση του Αναθεωρημένου Τοπικού Σχεδίου Ακάμα».

Η Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλες τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, πολιτικά κόμματα και όλους τους οργανωμένους φορείς, καθώς και σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, θα επιδοθούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι θέσεις της Ομοσπονδίας Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου για την προστασία της Χερσονήσου Ακάμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE