Καθυστερούν τα εγκαίνια του νέου παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπου

Καθυστερούν τα εγκαίνια του νέου παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπου

Ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών» Ερχάν Αρικλί ανάφερε ότι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν στις 20 Ιουλίου τα εγκαίνια του νέου παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπου.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο «Μπαϊράκ» μετέδωσε ότι ο κ. Aρικλί δήλωσε πως ενώ τα έργα στο παράνομο αεροδρόμιο έχουν ολοκληρωθεί, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια καθώς δεν έχει φτάσει ακόμα ο τεχνικός εξοπλισμός.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE