Στάση εργασίας από τους νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Λάρνακας - Φωνάζουν για το πρόβλημα της υποστελέχωσης

Στάση εργασίας από τους νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Λάρνακας - Φωνάζουν για το πρόβλημα της υποστελέχωσης

Σε αυθόρμητη εξάωρη στάση εργασίας κατέρχονται από τις οκτώ το πρωί οι νοσηλευτές στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με το Κρατικό Ραδιόφωνο, καταγγέλλουν ότι αποφασίστηκε χθες βράδυ η μεταφορά τεσσάρων νοσηλευτών σε άλλα νοσοκομεία, εντείνοντας το πρόβλημα της υποστελέχωσης στο νοσοκομείο.

Από τις οκτώ και μέχρι τις δύο το μεσημέρι θα παραμείνει στο νοσοκομείο μόνο προσωπικό ασφαλείας το οποίο θα εξυπηρετεί τους θαλάμους και τα επείγοντα περιστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE