ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάμερες τροχαίας: Θέμα χρόνου να αυξηθούν στους δρόμους - Τι γίνεται με τα εξώδικα που έχουν αποσταλεί

Κάμερες τροχαίας: Θέμα χρόνου να αυξηθούν στους δρόμους - Τι γίνεται με τα εξώδικα που έχουν αποσταλεί

Τις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσον θα προχωρήσει η επόμενη φάση εφαρμογής του συστήματος φωτοεπισήμανσης.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών Γιάννη Καρούσο, τα μεγαλύτερα προβλήματα από την εφαρμογή του συστήματος έχουν επιλυθεί και η διαδικασία βρίσκεται στην αξιολόγηση του έργου από ειδική επιτροπή.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό και ερωτηθείς για το θέμα, ο Γιάννης Καρούσος είπε ότι «το σύστημα φωτοεπισύμανσης ήρθε για να μείνει. Αυτή τη στιγμή η επιτροπή παραλαβής του έργου ελέγχει κατά πόσο έχουν τηρηθεί οι προδιαγραφές ή οι απαιτήσεις της πιλοτικής φάσης».

Όπως είπε τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε εάν θα δοθεί η έγκριση από την αρμόδια επιτροπή. «Αν δώσει την έγκριση η επιτροπή προχωρούμε στην επόμενη φάση όπου θα έρθουν ακόμη 16 κινητές και 24 σταθερές κάμερες και θα πάμε επίσημα στην πρώτη φάση. Είμαστε πολύ κοντά, περιμένω όμως την επιτροπή παραλαβής να αξιοποιήσει όλα όσα έχει ενώπιο της και περιμένουμε πως θα προχωρήσουμε».

Ο Υπουργός Μεταφορών είπε ότι έχουν επιλυθεί αρκετά προβλήματα. «Δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλο θέμα, σχεδόν όλα τα εξώδικα έχουν αποσταλεί σε όσους έχουν καταγγελθεί, έχουν επιλυθεί αρκετά προβλήματα αρκετά θέματα όμως είναι θέμα προσφορών, είναι θέμα της επιτροπής παραλαβής, επομένως τις επόμενες μέρες θα έχουμε νεότερα αν και εφόσον εγκριθούν προχωρούμε στην επόμενη φάση».

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top