Έφη Θώδη: Τραγούδησε το «Madame» σε πανηγύρι και αποθεώθηκε - Μια διαφορετική εκδοχή του τραπ κομματιού

Έφη Θώδη: Τραγούδησε το «Madame» σε πανηγύρι και αποθεώθηκε - Μια διαφορετική εκδοχή του τραπ κομματιού

Ως γνωστόν το πρόγραμμα στα πανηγύρια επιφυλάσσει πάντα κάποια έκπληξη. Ειδικά αν σε αυτό τραγουδάει η Έφη Θώδη.

Όσοι βρέθηκαν στο live της στο Στρούσι Ηλείας καταλαβαίνουν πολύ καλά πού το πάμε…

Η τραγουδίστρια – σύμβολο των πανηγυριών λοιπόν, μετά από απαίτηση του κοινού τραγούδησε με τη συνοδεία κλαρίνου το χιτ της νεολαίας, το Madame, και «έκανε σκόνη» τον Τραννό.

Φυσικά, αποθεώθηκε ενώ πολλοί έσπευσαν να πουν ότι μια καλύτερη version του τραγουδιού που μετρά πάνω από 24 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Δείτε το χαρακτηριστικό video που κάνει το γύρο του διαδικτύου

@nickmalliaris #έφηθώδη#ολακαλα ♬ πρωτότυπος ήχος - Nikos Malliaris

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE