Έφη Θώδη: Τραγούδησε το «Madame» σε πανηγύρι και αποθεώθηκε - Μια διαφορετική εκδοχή του τραπ κομματιού

Έφη Θώδη: Τραγούδησε το «Madame» σε πανηγύρι και αποθεώθηκε - Μια διαφορετική εκδοχή του τραπ κομματιού

Ως γνωστόν το πρόγραμμα στα πανηγύρια επιφυλάσσει πάντα κάποια έκπληξη. Ειδικά αν σε αυτό τραγουδάει η Έφη Θώδη.

Όσοι βρέθηκαν στο live της στο Στρούσι Ηλείας καταλαβαίνουν πολύ καλά πού το πάμε…

Η τραγουδίστρια – σύμβολο των πανηγυριών λοιπόν, μετά από απαίτηση του κοινού τραγούδησε με τη συνοδεία κλαρίνου το χιτ της νεολαίας, το Madame, και «έκανε σκόνη» τον Τραννό.

Φυσικά, αποθεώθηκε ενώ πολλοί έσπευσαν να πουν ότι μια καλύτερη version του τραγουδιού που μετρά πάνω από 24 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Δείτε το χαρακτηριστικό video που κάνει το γύρο του διαδικτύου

@nickmalliaris #έφηθώδη#ολακαλα ♬ πρωτότυπος ήχος - Nikos Malliaris

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE