Έφη Θώδη: Τραγούδησε το «Madame» σε πανηγύρι και αποθεώθηκε - Μια διαφορετική εκδοχή του τραπ κομματιού

Έφη Θώδη: Τραγούδησε το «Madame» σε πανηγύρι και αποθεώθηκε - Μια διαφορετική εκδοχή του τραπ κομματιού

Ως γνωστόν το πρόγραμμα στα πανηγύρια επιφυλάσσει πάντα κάποια έκπληξη. Ειδικά αν σε αυτό τραγουδάει η Έφη Θώδη.

Όσοι βρέθηκαν στο live της στο Στρούσι Ηλείας καταλαβαίνουν πολύ καλά πού το πάμε…

Η τραγουδίστρια – σύμβολο των πανηγυριών λοιπόν, μετά από απαίτηση του κοινού τραγούδησε με τη συνοδεία κλαρίνου το χιτ της νεολαίας, το Madame, και «έκανε σκόνη» τον Τραννό.

Φυσικά, αποθεώθηκε ενώ πολλοί έσπευσαν να πουν ότι μια καλύτερη version του τραγουδιού που μετρά πάνω από 24 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Δείτε το χαρακτηριστικό video που κάνει το γύρο του διαδικτύου

@nickmalliaris #έφηθώδη#ολακαλα ♬ πρωτότυπος ήχος - Nikos Malliaris

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE