Εφημερεύοντα ιατρεία: Δέχτηκαν πάνω από 90 κλήσεις - 37 ραντεβού για προσωπικούς ιατρούς, 21 για παιδίατρους

Εφημερεύοντα ιατρεία: Δέχτηκαν πάνω από 90 κλήσεις - 37 ραντεβού για προσωπικούς ιατρούς, 21 για παιδίατρους

Ενενηντατρείς κλήσεις δέκτηκαν παγκύπρια τα εφημερεύοντα ιατρεία σήμερα, πρώτη μέρα λειτουργίας τους, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Επίσης διεκπαιρεώθηκαν 37 ραντεβού για προσωπικούς ιατρούς και 21 για παιδίατρους.

Ανά κέντρο στα Λατσιά έγιναν 33 κλήσεις, στη Λινόπετρα 8, στο ΓΝ Λεμεσού 6, στο Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας 16, στο ΓΝ Λάρνακας 4, στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου 9 , στο ΓΝ Πάφου 17.

Στα Λατσιά διευθετήθηκαν 15 ραντεβού ΠΙ και 4 Παιδιάτρων, στη Λινόπετρα 4 ΠΙ και καθόλου για παιδίατρο, στο ΓΝ Λεμεσού κανένα ραντεβού για ΠΙ και 5 για παιδίατρους, στο Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας 9 για ΠΙ και κανένα για παιδίατρο, στο ΓΝ Λάρνακας κάνενα για ΠΙ και 3 για παιδίατρο, στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου 5 για ΠΙ και 2 για παιδίατρο και στο ΓΝ Πάφου 4 για ΠΙ και 7 για παιδίατρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE