Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ευθύνη της κάθε οικοδομικής Αρχής αποτελεί μεταξύ άλλων, ο εντοπισμός, ο έλεγχος και η λήψη μέτρων σε περιπτώσεις επικίνδυνων οικοδομών, βάσει του Περί Ρυθμίσεως Οδών και Οικοδομών Νόμου.
"Στις δυο τελευταίες περιπτώσεις τα υποστατικά των οποίων τα μπαλκόνια κατέρρευσαν, εμπίπτουν στα δημοτικά όρια του Δήμου Πάφου και ως εκ τούτου, ο Δήμος Πάφου σαν η αρμόδια Αρχή οφείλει να προβεί στις προβλεπόμενες από το Νόμο ενέργειες", προστίθεται.
Το ΥΠΕΣ αναφέρει ότι ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο, ο Υπουργός Εσωτερικών απέστειλε σήμερα επιστολή στον Δήμαρχο Πάφου, ζητώντας αφενός μεν ενημέρωση για τις όποιες ενέργειες και αφετέρου κάλεσε τον Δήμο Πάφου ως την αρμόδια αρχή, να προβεί σε όλα όσα ο νόμος ορίζει.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις