LIFESTYLE

Αλέξης Γεωργούλης: Έχει αδελφό που του μοιάζει καταπληκτικά - Δείτε φωτογραφίες

Αλέξης Γεωργούλης: Έχει αδελφό που του μοιάζει καταπληκτικά - Δείτε φωτογραφίες

Παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις του είναι ιδιαίτερα αυξημένες, με την πρώτη ευκαιρία ο Αλέξης Γεωργούλης παίρνει το αεροπλάνο και ταξιδεύει μέχρι την Ελλάδα προκειμένου να δει στην οικογένειά του.

Μπορεί να κρατάει χαμηλό προφίλ και να μη θέλει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα προσωπικά του, όμως δεν έκρυψε ποτέ η μεγάλη αδυναμία που έχει την οικογένειά του.

Προερχόμενος από πολύτεκνη οικογένεια μιας και είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του πατέρα του ο οποίος διατηρούσε πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ και της μητέρας του που υπήρξε νηπιαγωγός, ο Αλέξης Γεωργούλης έχει πάρα πολύ καλή σχέση με τα αδέλφια του που είναι τρία αγόρια και ένα κορίτσι.

Ο ένας στηρίζει τον άλλον και με την πρώτη ευκαιρία συναντιούνται για να τα πούνε από κοντά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό ηθοποιό και ευρωβουλευτή σε σπάνια δημόσια εμφάνιση του με τον αδελφό του Θοδωρή με τον οποίο μοιάζουν πάρα πολύ. Είναι και εκείνος πολύ γυμνασμένος και το ίδιο γοητευτικός με τον Αλέξη Γεωργούλη. Βλέπετε η γοητεία στην οικογένεια του είναι θέμα DNA. Δύο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας ζουν στα Χανιά της Κρήτης και συχνά ο Αλέξης Γεωργούλης τους επισκέπτεται για να τους δει και να πάρει αγκαλιά τα ανίψια του που είναι οι μεγάλες αδυναμίες του.

Δείτε φωτογραφίες των δύο αδελφών

Πηγή: gossip-tv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top