Δέσποινα Βανδή: Aπολαμβάνει χαλαρές στιγμές στη Νέα Υόρκη - Tραγούδησε και αποθεώθηκε - Δείτε βίντεο

Δέσποινα Βανδή: Aπολαμβάνει χαλαρές στιγμές στη Νέα Υόρκη - Tραγούδησε  και αποθεώθηκε - Δείτε βίντεο

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και αποθεώθηκε από την ελληνική ομογένεια.

Η τραγουδίστρια, έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα του Chart Show για τη φετινή σεζόν έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις.

Λίγο πριν αρχίσει η καλοκαιρινή της περιοδεία βρέθηκε στην πρωτεύουσα του κόσμου και το καταχάρηκε.

Μία αξέχαστη συναυλία έδωσε η Δέσποινα Βανδή στη Νέα Υόρκη, την τελευταία μέρα της Κληρικολαϊκής Συνέλευσης, το συνέδριο που μαζεύονται όλοι οι ιερείς από όλη την Αμερική και τους πιστούς.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποθεώθηκε από την ομογένεια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να ήταν η πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα της, που τραγούδησε μπροστά σε τόσους ιερείς.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.