ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Yπό έλεγχο η φωτιά στη Λάγεια - Ανακόπηκε πριν επεκταθεί σε δασική περιοχή

Yπό έλεγχο η φωτιά στη Λάγεια - Ανακόπηκε πριν επεκταθεί σε δασική περιοχή

Υπό έλεγχο τέθηκε γύρω στις πέντε και μισή η πυρκαγιά νοτιοανατολικά της κοινότητας Λάγεια στην επαρχία Λάρνακας, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πυρκαγιά κατέκαψε επτά εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα και ανακόπηκε προτού επεκταθεί στη δασική περιοχή. Στην περιοχή, κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, έπνεαν ισχυροί άνεμοι. 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η Πυροσβεστική Υπηρεσία εργάστηκε με πέντε στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και ενισχύθηκε με 12 οχήματα του Τμήματος Δασών, πέντε οχήματα από την Επαρχιακή Διοίκηση, δύο ιδιωτικά βυτιοφόρα και δύο Φορητές Μονάδες Πυρόσβεσης από την Κοινότητα Ωράς, τρεις Φορητές Μονάδες Πυρόσβεσης από την Υπηρεσία Θήρας και εθελοντικές ομάδες.

Επιπρόσθετα, επιχείρησαν με ρίψεις νερού πέντε πτητικά μέσα, τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και ένα ελικόπτερο της ΜΑΕΠ (Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων).

Στην περιοχή θα παραμείνουν πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών για επιφυλακή και τελική κατάσβεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top