ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με περηφάνια και χαρά φόρεσαν το χακί οι νεοσύλλεκτοι «Νιώθω ένα μικρό άγχος για τους επόμενους μήνες»

Με περηφάνια και χαρά φόρεσαν το χακί οι νεοσύλλεκτοι «Νιώθω ένα μικρό άγχος για τους επόμενους μήνες»

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου, η κατάταξη των νεοσυλλέκτων της 2022 ΕΣΣΟ, ενώ θα κρατήσει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιουλίου στα ΚΕΝ Λάρνακας, Λεμεσού, Πάφου και στο Στρατόπεδο «Χ .Σαμάρα» στην Αθαλάσσα (4ο ΤΒΟ).

Κατά την είσοδό τους στο ΚΕΝ θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα προσώπου, ενώ θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό «Rapid Test» 24 ωρών, ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το σημείωμα πρόσκλησης, το οποίο δύναται να επιδεικνύεται και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του τηλεφώνου τους, το δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο της Δημοκρατίας από το οποίο να προκύπτει ταυτοπροσωπία και όλα τα είδη ιματισμού και υπόδησης εφόσον τα έχουν παραλάβει.

Παράλληλα θα πρέπει να παρουσιάσουν πιστοποιητικό ή φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου υγείας ή καρτέλας υγείας ή τυχόν ιατρικά πιστοποιητικά από τα οποία να βεβαιώνεται η ομάδα αίματος και τα εμβόλια που έχει κάνει ο στρατεύσιμος, εάν αυτά δεν έχουν ήδη υποβληθεί, όπως επίσης και Φωτοαντίγραφο του τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ), στον οποίο θα γίνεται το έμβασμα του μηνιαίου χορηγήματος εθνοφρουρού, σε περίπτωση που δεν έχει υποβληθεί.

Σε περίπτωση κατά την οποία νεοσύλλεκτος λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων υγείας, να προσκομίζει υποχρεωτικά βεβαίωση ιατρού.

Μιλώντας στην κάμερα της τηλεόρασης SIGMA, νεοσύλλεκτοι που κατατάχθηκαν σήμερα δήλωσαν περηφάνια και χαρά που θα υπηρετήσουν την πατρίδα τους, ενώ δήλωσαν πώς είναι έτοιμοι για τους επόμενους 14 μήνες.

«Αισθάνομαι αισθήματα περηφάνιας και χαράς που θα υπηρετήσω την πατρίδα, νιώθω ένα μικρό άγχος για τους επόμενους μήνες», ήταν μερικές από τις δηλώσεις του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top