Άλλα «πονοκεφαλιάζουν» τον Πρόδρομο κι όχι ο Τάμαρι…

Άλλα «πονοκεφαλιάζουν» τον Πρόδρομο κι όχι ο Τάμαρι…

Ο Τάκης Αντωνίου, σε πρωινή ραδιοφωνική του παρέμβαση, έκανε εισήγηση να γίνει ειδικό «ταμείο» για «επαναπατρισμό» του Μούσα Αλ Τάμαρι.

Όταν διάβασαν ή άκουσαν όσα ανάφερε ο πρώην άσος, πρώην εκπρόσωπος τύπου και πρώην προπονητής της ομάδας, ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης και το οικονομικό επιτελείο της διοίκησης, ενδεχομένως να έκαναν άλλο συνειρμό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE