Πρόλαβαν τα χειρότερα - Κατασβέστηκαν οι δυο πυρκαγιές στην Πάφο

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Κατασβέστηκαν οι δυο πυρκαγιές στην Πάφο

Δυο πυρκαγιές, που ξέσπασαν στην περιοχή «Μοναστήρια», ανάμεσα στις κοινότητες Δρούσεια και Τέρρα κατασβέστηκαν προτού προκαλέσουν μεγάλες ζημιές.

Κοντά στην περιοχή των πυρκαγιών υπήρχαν μερικά κτηνοτροφικά υποστατικά, τα οποία δεν κινδύνευσαν.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Τμήμα Δασών συνεργάστηκαν, καταφέρνοντας με την χρήση και των εναέριων μέσων να θέσουν γρήγορα τις φωτιές υπό έλεγχο, τις δυο πυρκαγιές σε αποστάτη δυο περίπου χιλιομέτρων η μια από την άλλη.

Υπολογίζεται ότι και στις δυο πυρκαγιές, σε δύσβατες περιοχές κάηκαν 15 περίπου δεκάρια καλυμμένα με ξηρά χόρτα και θάμνους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.