Πρόλαβαν τα χειρότερα - Κατασβέστηκαν οι δυο πυρκαγιές στην Πάφο

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Κατασβέστηκαν οι δυο πυρκαγιές στην Πάφο

Δυο πυρκαγιές, που ξέσπασαν στην περιοχή «Μοναστήρια», ανάμεσα στις κοινότητες Δρούσεια και Τέρρα κατασβέστηκαν προτού προκαλέσουν μεγάλες ζημιές.

Κοντά στην περιοχή των πυρκαγιών υπήρχαν μερικά κτηνοτροφικά υποστατικά, τα οποία δεν κινδύνευσαν.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Τμήμα Δασών συνεργάστηκαν, καταφέρνοντας με την χρήση και των εναέριων μέσων να θέσουν γρήγορα τις φωτιές υπό έλεγχο, τις δυο πυρκαγιές σε αποστάτη δυο περίπου χιλιομέτρων η μια από την άλλη.

Υπολογίζεται ότι και στις δυο πυρκαγιές, σε δύσβατες περιοχές κάηκαν 15 περίπου δεκάρια καλυμμένα με ξηρά χόρτα και θάμνους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE