Ετοιμάζουν διάδοχο Μακρυπούλια και Δέδες; – Η επίσκεψη στο γιατρό και το φύλο του μωρού

Ετοιμάζουν διάδοχο Μακρυπούλια και Δέδες; – Η επίσκεψη στο γιατρό και το φύλο του μωρού

Ζέτα Μακρυπούλια και Κωνσταντίνος Δέδες είναι φουλ ερωτευμένοι. Η ηθοποιός, μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και βρίσκεται σε σχέση με τον οδοντίατρο.

Το ζευγάρι μάλιστα έχει προχωρήσει αρκετά και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει το επόμενο βήμα και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Την ίδια ώρα, τα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Συγκεκριμένα, το «Yes Magazine» αναφέρει πως σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα και δίνει όλες τις λεπτομέρειες από την πρόσφατη επίσκεψή της στον γιατρό.

Όπως γράφει, βρέθηκε στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει από την αρχή για τον τοκετό. Η ίδια ενημερώθηκε ότι λόγω ηλικίας θα πρέπει να γεννήσει με καισαρική, καθώς ο φυσιολογικός τοκετός είναι επικίνδυνος για μια γυναίκα άνω των 40 ετών.

Ο γιατρός, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, την καθησύχασε ενώ μαζί της βρισκόταν και ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Όσο για τι φύλο του μωρού; Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει αγοράκι.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.