Έβαλε στη τσέπη χιλιάδες ευρώ από την εταιρία που εργαζόταν - Χειροπέδες σε 34χρονο

Έβαλε στη τσέπη χιλιάδες ευρώ από την εταιρία που εργαζόταν - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στη σύλληψη 34χρονου, μετά από καταγγελία 54χρονου ιδιοκτήτη εταιρείας ηλεκτρικών ειδών, για μεταφορά χρημάτων στον λογαριασμό του υπάλληλου, προχώρησε η Αστυνομία. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 54χρονος ιδιοκτήτης της εταιρίας μετά από έλεγχο στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας του διαπίστωσε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 7/12/21 - 5/6/22 έγιναν 18 μεταφορές προς προσωπικό λογαριασμό υπαλλήλου της εταιρείας 34 ετών, συνολικού ύψους 211,000 ευρώ, χωρίς την εξουσιοδότηση του.

Ακολούθως, εναντίον του 34χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αυτός συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 34χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Γαλλία μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για να τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE