Έβαλε στη τσέπη χιλιάδες ευρώ από την εταιρία που εργαζόταν - Χειροπέδες σε 34χρονο

Έβαλε στη τσέπη χιλιάδες ευρώ από την εταιρία που εργαζόταν - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στη σύλληψη 34χρονου, μετά από καταγγελία 54χρονου ιδιοκτήτη εταιρείας ηλεκτρικών ειδών, για μεταφορά χρημάτων στον λογαριασμό του υπάλληλου, προχώρησε η Αστυνομία. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 54χρονος ιδιοκτήτης της εταιρίας μετά από έλεγχο στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας του διαπίστωσε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 7/12/21 - 5/6/22 έγιναν 18 μεταφορές προς προσωπικό λογαριασμό υπαλλήλου της εταιρείας 34 ετών, συνολικού ύψους 211,000 ευρώ, χωρίς την εξουσιοδότηση του.

Ακολούθως, εναντίον του 34χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αυτός συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 34χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.