Διπλή τραγωδία στην Πάφο – Έτσι ανατράπηκε η θεριστική μηχανή – Σοκάρει φωτογραφία από το σημείο

Διπλή τραγωδία στην Πάφο – Έτσι ανατράπηκε η θεριστική μηχανή – Σοκάρει φωτογραφία από το σημείο

Διπλή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα (11/07) στο χωριό Στρουμπί της Πάφου.

Λίγο μετά τις 3 το απόγευμα θεριστική μηχανή καταπλάκωσε τον χειριστή της Νίκο Δημοσθένους 53 ετών από το χωριό Ίννια και τον 62χρονο Πανικο Ιωαννίδη από το χωριό Στρουμπί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία και το τμήμα επιθεώρησης εργασίας ο χειριστής της μηχανής θέρισε χωράφι με σιτηρά που ανήκαν στον 62χρονο πυροσβέστη, που βρισκόταν σε προαφυπηρετικη άδεια.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

Στην προσπάθεια του να εισέλθει στον κύριο δρόμο Στρουμπιού- Καθηκα φορτωμένος με τα σιτηρά που είχε θερίσει, το βαρύ αγροτικό μηχάνημα ανατράπηκε σε αγροτικό ανηφορικό δρόμο με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τόσο τον χειριστή του όσο και τον ιδιοκτήτη του χωραφιού.

Είναι άγνωστο ακόμη εάν ο τελευταίος βρισκόταν πάνω στο όχημα ή έξω από αυτό.

Ο 62χρονος εντοπίσθηκε νεκρός εκτός του οχήματος ενώ ο χειριστής της θεριστικής μηχανής βρέθηκε κάτω από την μηχανή και χρειάσθηκε να απεγκλωβισθεί από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE