ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρχισαν να γεμίζουν οι παραλίες – Ποιες οι επιλογές των Κυπρίων για διακοπές

Άρχισαν να γεμίζουν οι παραλίες – Ποιες οι επιλογές των Κυπρίων για διακοπές

Για τις επιλογές των Κυπρίων όσο αφορά τις καλοκαιρινές τους διακοπές μίλησε ο Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα

«Οι παραλίες άρχισαν σιγά σιγά να γεμίζουν αλλά όχι στον βαθμό που ήταν προ πανδημίας», διευκρίνισε.

«Υπάρχει μια καλή τουριστική κινητικότητα και μακάρι να συνεχίσει και τους επόμενους μήνες. Η κατάσταση φαίνεται ότι θα είναι καλύτερη από πέρσι», πρόσθεσε.

Όσο αφορά τις επιλογές τους, ο κύριος Ρουσουνίδης ανέφερε ότι «κάνουν συνδυασμό διακοπών φέτος και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Οι διακοπές στο εσωτερικό ήταν κάτι που κάναμε τα τελευταία 2 χρόνια λόγω πανδημίας και φαίνεται ότι αντιλήφθηκαν ότι μπορούν να κάνουν διακοπές με ασφάλεια και φθηνά και στο νησί μας»

«Τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες την τιμητική τους έχουν τα παραλιακά μέτωπα. Κινητικότητα όμως βλέπουμε και στα ορεινά στα οποία έγιναν πολλές επενδύσεις», είπε συγκεκριμένα.

Ο Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΥΞΕ σημείωσε ότι «Η Κύπρος είναι ένα νησί το οποίο πέραν από τις πανέμορφες παραλίες που έχει, υπάρχουν και οι οικοδομές να μεταφερθεί από μια παραλία σε ορεινή περιοχή σε οινοποιεία κτλ. Είναι ένα από τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα»

Καταλήγοντας, μίλησε για τη Ρωσική αγορά αλλά και τη στροφή σε άλλες εναλλακτικές αγορές.

«Ήταν μέρος του πλάνου το άνοιγμα καινούριων αγορών οι οποίες πιθανόν να ήταν δευτερευούσης σημασίας τα παλαιότερα χρόνια, όπως αυτές τα Γαλλίας, της Γερμανίας, της Πολωνίας, της Ουγγαρίας, Αυστρίας, Ιταλίας και φαίνεται ότι υπό αυτές τις συνθήκες αναγκαστήκαμε να επιταχύνουμε αυτό το πλάνο και να μπορέσουμε να προσηλωθούμε σε συγκεκριμένες αγορές, που τουλάχιστον για φέτος θα μας φέρουν αυξημένα νούμερα ώστε να καλύψουμε το κενό που αφήνει πίσω της η ρωσική αγορά», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top