Διαγραφή Χριστοδουλίδη από ΔΗΣΥ στη σημερινή ατζέντα του Πολιτικού Γραφείου - Οι εισηγήσεις και οι διαφωνίες

Διαγραφή Χριστοδουλίδη από ΔΗΣΥ στη σημερινή ατζέντα του Πολιτικού Γραφείου - Οι εισηγήσεις και οι διαφωνίες

Θέμα διαγραφής του Νίκου Χριστοδουλίδη από το αρχείο μελών του ΔΗΣΥ θα εξετάσει το Πολιτικό Γραφείο του κυβερνώντος κόμματος, σήμερα το απόγευμα.

Η εισήγηση για διαγραφή, από το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΣΥ, θα τεθεί ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου με το αιτιολογικό ότι με την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατίας, απέναντι από τον υποψήφιο του κόμματος, και με τη στήριξη άλλου κόμματος, ο τέως υπουργός Εξωτερικών, θέτει τον εαυτό του εκτός ΔΗΣΥ.

Στη συζήτηση αναμένεται να τεθεί και θέμα διαγραφής άλλων αξιωματούχων του κόμματος που στηρίζουν την υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη, κάτι ωστόσο το οποίο προσκρούει σε διαφωνίες, από στελέχη που ανησυχούν ότι μια τέτοια απόφαση ενδεχομένως να επιτείνει το κλίμα εσωστρέφειας στο κόμμα. Η εισήγηση για διαγραφή άλλων στελεχών δεν προκρίνεται ούτε σε επίπεδο εκτελεστικού γραφείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE