Υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Σίνζο Άμπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Σίνζο Άμπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Το βιβλίο συλλυπητηρίων που ανοίχθηκε στην Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Λευκωσία για τον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας Σίνζο Άμπε, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας, υπέγραψε το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Στο βιβλίο συλλυπητηρίων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει «συγκλονισμό και λύπη» για τον αδόκητο χαμό του πρώην Πρωθυπουργού της Ιαπωνίας.

Επίσης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εκφράζει εκ μέρους του λαού και της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και του ίδιου προσωπικά, «τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια και συμπάθεια στην οικογένεια του και στον φίλο λαό της Ιαπωνίας».

«Συμμεριζόμαστε τη λύπη και την απώλεια σας», σημείωσε.

Επιπλέον, στο βιβλίο συλλυπητηρίων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγραψε ότι είχε το προνόμιο να εργαστεί με τον Πρωθυπουργό Άμπε, έναν σπουδαίο ηγέτη με επιρροή, όπως σημειώνει, «που πάντοτε θα ενθυμούμαστε για την αφοσίωση και την προσήλωση του στην ευημερία του λαού του, στην αναζωογόνηση της οικονομίας της Ιαπωνίας και στην προώθηση της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε παγκόσμια κλίμακα».

«Είθε η ψυχή του να αναπαυθεί», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Αλλάζει η Κύπρος: Χρονιά εξελίξεων και αναβαθμίσεων το 2026 – Από την εξαγωγή κυπριακού φυσικού αερίου στα έργα σε άμυνα, μεταφορές, παιδεία και υγεία

Δεν τις λες και λίγες 55 και πλέον δράσεις σε μία και μόνο χρονιά. Και μάλιστα, ακούσαμε έργα και προτάσεις που δεν είχαν ξαναειπωθεί. Αυτό σημαίνει πραγματική αλλαγή και πρόοδος.

BEST OF TOTHEMAONLINE