Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λάρνακας

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λάρνακας

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομος  Λευκωσίας - Λάρνακας , σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το φορτηγό ακινητοποιήθηκε έχει μετακινηθεί και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά και στις 2 λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE