Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μίλησαν» οι νεκροτομές των Ιωάννου και Δημοσθένους που σκοτώθηκαν μετά από εργατικό στην Πάφο – Όσα κατέδειξαν

«Μίλησαν» οι νεκροτομές των Ιωάννου και Δημοσθένους που σκοτώθηκαν μετά από εργατικό στην Πάφο – Όσα κατέδειξαν

Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές στις σορούς των Πανίκου Ιωάννου και Νίκου Δημοσθένους, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουλίου στην Επαρχία Πάφου, όταν τους καταπλάκωσε θεριστική μηχανή η οποία ανατράπηκε σε χωράφι.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του 61χρονο επήλθε από αιμορραγικό σοκ και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, ενώ του 53χρονου από ασφυξία συνέπεια πολλαπλών κακώσεων και ζωτικών οργάνων.

Οι νεκροτομές διενεργήθηκαν από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, στον μπροστινό άξονα της θεριστικής μηχανής που δίνει κίνηση στο βαρύ αγροτικό μηχάνημα αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και το εξάρτημα με το οποίο ο χειριστής μπορεί να σταματήσει την κίνηση του επικεντρώνονται οι έρευνες των τεχνικών της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ελεγκτική: «Τα παιδιά του ΠτΔ δεν μπορουν να διακινούνται με έξοδα του κράτους για λόγους ασφαλείας» - Πώς απαντά η Κυβέρνηση

Ελεγκτική: «Τα παιδιά του ΠτΔ δεν μπορουν να διακινούνται με έξοδα του κράτους για λόγους ασφαλείας» - Πώς απαντά η Κυβέρνηση

«Παράνομη» χαρακτήρισε την μεταφορά των παιδιών του Προέδρου της Δημοκρατίας με υπηρεσιακό αυτοκίνητο η Ελεγκτική Υπηρεσία, τονίζοντας ότι «συνιστά κατάχρηση εξουσίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top