Δύο πυρκαγιές στο χωριό Σιας και σε περιοχή της κοινότητας Καπέδων

Δύο πυρκαγιές στο χωριό Σιας και σε περιοχή της κοινότητας Καπέδων

Δυο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν και τέθηκαν υπό έλεγχο, σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου.  

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στις 18:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά κοντά στην κοινότητα Σιας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 18:45, αφού έκαψε μικρή έκταση με ξηρά χόρτα.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετείχαν 16 άτομα του Τμήματος Δασών με έξι πυροσβεστικά οχήματα και τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται. 

Παράλληλα, ανακοινώνει ότι στις 19:24 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Καπέδων, στην τοποθεσία «Λόφοι των Αγγέλων», κοντά στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Μαχαιρά.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 20:00 αφού έκαψε δύο δεκάρια με θαμνώδη βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετείχαν έξι πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με 20 άτομα.

Στην περιοχή θα παραμείνουν δασοπυροσβεστικές δυνάμεις για αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.      

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η σαρωτική νίκη Ερχιουρμάν και οι ψευδεπίγραφες προσδοκίες για το Κυπριακό

Η σαρωτική νίκη Ερχιουρμάν και οι ψευδεπίγραφες προσδοκίες για το Κυπριακό

Η σαρωτική επικράτηση του Τουφάν Ερχιουρμάν στις παράνομες «εκλογές» στα κατεχόμενα, με ποσοστό που ξεπερνά το 62%, προκάλεσε κύμα αισιοδοξίας και συζητήσεων, γύρω από το αν το Κυπριακό μπορεί επιτέλους να επανέλθει σε τροχιά διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE