Τροχαία ατυχήματα: Στους τουρίστες επικεντρώνεται η Αστυνομία - Εκστρατεία σε γραφεία ενοικιάσεως οχημάτων

Τροχαία ατυχήματα: Στους τουρίστες επικεντρώνεται η Αστυνομία - Εκστρατεία σε γραφεία ενοικιάσεως οχημάτων

Οι προσπάθειες ενημέρωσης της Αστυνομίας για την οδική ασφάλεια στους πολίτες συνεχίζεται στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η ενημέρωση συνεχίζεται μέσω γραφείων ενοικίασης οχημάτων και από τα γραφεία ενημέρωσης αλλοδαπών του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Σημειώνεται επίσης πως το Κλιμάκιο Οδικής Ασφάλειας της ΑΔΕ Αμ/στου & AVGOROU BIKER CLUB ενώνουν δυνάμεις για ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας.Την 21/7 διοργανώνουν πορεία μοτοσικλετιστών που θα περάσει από δήμους & κοινότητες της ελεύθερης Αμ/στου δίνοντας μηνύματα για ορθή οδήγηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE