Χάρης Γεωργιάδης: «Ο ίδιος ο Χριστοδουλίδης επέλεξε να σταθεί απέναντι από τον κόσμο του ΔΗΣΥ»

Χάρης Γεωργιάδης: «Ο ίδιος ο Χριστοδουλίδης επέλεξε να σταθεί απέναντι από τον κόσμο του ΔΗΣΥ»

Ο Δημοκρατικός συναγερμός θα πορευθεί ενότητα και όχι με διαγραφές, δήλωσε ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Κόμματος Χάρης Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι ο ίδιος επέλεξε να σταθεί απέναντι από τον κόσμο του ΔΗΣΥ και να συμπράξει με την αντιπολίτευση και γι' αυτό, πρόσθεσε, θα κριθεί από τους πολίτες.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ, δεν μπαίνει στη λογική των διαγραφών, έναντι αυτής της οργανωμένης προσπάθειας αποδυνάμωσης του κόμματος, προσθέτοντας ότι ο ΔΗΣΥ θα απευθύνει έκκληση για ενότητα μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE