ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα - Παράταση στο θρίλερ: Το απόγευμα οι έγγραφες εξηγήσεις της Ρούλας για τους θανάτους Μαλένας & Ίριδας

Πάτρα - Παράταση στο θρίλερ: Το απόγευμα οι έγγραφες εξηγήσεις της Ρούλας για τους θανάτους Μαλένας & Ίριδας

Ολιγόωρη παράταση πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου, για την κατάθεση των έγγραφων εξηγήσεων για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο συνήγορος της 33χρονης- που έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας- αναμενόταν να καταθέσει στις 12:00 το υπόμνημα, κάτι που θα γίνει τελικά στις 18:00, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κρατήσει και στο υπόμνημα την ίδια στάση, δηλαδή θα υποστηρίξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των παιδιών της όπως και ότι αυτοί δεν οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Στις έγγραφες εξηγήσεις της θα βασιστεί και στις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις που είχαν συνταχθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών, οι οποίες έδειχναν ότι η Μαλένα και η Ίριδα κατέληξαν από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών θα λάβει τις έγγραφες εξηγήσεις και στη συνέχεια οι αστυνομικοί θα αποφασίσουν αν καλύπτονται από τις απαντήσεις της 33χρονης, προκειμένου να παραδώσουν το υπόμνημα στις δικαστικές αρχές, οι οποίες και θα αποφασίσουν αν θα ασκηθούν νέες διώξεις για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Πηγή: lifo.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top