ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κινητά στις φυλακές: Συλλέγει πληροφορίες η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων

Κινητά στις φυλακές: Συλλέγει πληροφορίες η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων

Στη διαδικασία συλλογής πληροφοριών για το ζήτημα του συστήματος απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων στις Κεντρικές Φυλακές δηλώνει ότι βρίσκεται η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου, σημειώνοντας παράλληλα ότι «θα τοποθετηθούμε μόλις έχουμε όλη την εικόνα».

Σε επικοινωνία που είχε με το ΚΥΠΕ, η κ. Λοϊζίδου ανέφερε ότι «παρακολουθούμε το θέμα».

«Είμαστε στη διαδικασία συλλογής πληροφοριών από τους εμπλεκόμενους και θα τοποθετηθούμε μόλις έχουμε όλη την εικόνα», πρόσθεσε.

Το ζήτημα έφερε στην επικαιρότητα δημοσίευμα της εφημερίδας ο «Φιλελεύθερος» το περασμένο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται πως ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», και κληθείς να σχολιάσει το θέμα για το σύστημα απενεργοποίησης των κινητών τηλεφώνων, ανέφερε «ότι η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία που είναι η αναθέτουσα Αρχή, έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να μπλοκάρονται όλα τα τηλέφωνα στις φυλακές».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top