ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόρεσαν χειροπέδες δυο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών - Αναμένεται να οδηγηθούν στο Δικαστήριο

Φόρεσαν χειροπέδες δυο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών - Αναμένεται να οδηγηθούν στο Δικαστήριο

Στη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 49 και 21 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, μεταξύ των μηνών Απριλίου και Ιουλίου 2022.

Οι δύο συνελήφθησαν χθες το απόγευμα για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, αφού κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία όπου διαμένουν εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής, από δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Η πρώτη υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 5 Απριλίου 2022, από υπάλληλο χημείου στη Λευκωσία. Σύμφωνα με την καταγγελία μεταξύ των ημερομηνιών 1 – 4 Απριλίου, άγνωστοι έκλεψαν από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης του χημείου, 14 καινούργιους εκτυπωτές.

Η δεύτερη υπόθεση καταγγέλθηκε από υπάλληλο εργοληπτικής εταιρείας, στις 11 Ιουλίου 2022. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο μεταξύ των ημερομηνιών 9 και 11 Ιουλίου, άγνωστοι γραφείο και αποθήκη της εταιρείας, στη Λευκωσία και έκλεψαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, ηλεκτρονικός υπολογιστής και διάφορα τοπογραφικά όργανα.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης των πιο πάνω υποθέσεων, λήφθηκε πληροφορία ότι σε οικία στη Λευκωσία, βρίσκεται αποθηκευμένη κλοπιμαία περιουσία. Χθες το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν έρευνα στη συγκεκριμένη οικία όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εφτά συσκευασμένοι εκτυπωτές, μεγάλος αριθμός οικοδομικών εργαλείων, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τοπογραφικά όργανα και ένα αεροβόλο όπλο. Μετά τον εντοπισμό της περιουσίας, τόσο ο 49χρονος, ο οποίος είναι ο ενοικιαστής της πιο πάνω οικίας, όσο και ο 21χρονος, οι οποίοι ήταν παρόντες κατά την έρευνα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σήμερα, 49χρονος και 21χρονος αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top