Έκαναν ζημιές στο όχημα του Κωνσταντίνου Πετρίδη - Έσκισαν τα ελαστικά

Έκαναν ζημιές στο όχημα του  Κωνσταντίνου Πετρίδη - Έσκισαν τα ελαστικά

Καταγγελία, για ζημιά στα τέσσερα ελαστικά του υπουργικού οχήματος του υπουργού Οικονομικών, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το Σάββατο 9 Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Λευκωσίας για ζημιά στο υπηρεσιακό όχημα του Κωνσταντίνου Πετρίδη, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο σε περιοχή στη Λευκωσία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και διαπιστώθηκε πως προκλήθηκε ζημιά με αιχμηρό αντικείμενο στα τέσσερα ελαστικά του οχήματος του υπουργού Οικονομικών.

Από τις εξετάσεις τις Αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως το περιστατικό υπολογίζεται να σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής με 17:00 του απογεύματος του Σαββάτου, όπου και εντοπίστηκε η ζημιά.

Η Αστυνομία διερευνά την καταγγελία που έχει ενώπιον της, σε μια προσπάθεια να φθάσει στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Η νέα πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τις αρχές Μαρτίου, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE