ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γυναίκα στη Λάρνακα

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γυναίκα στη Λάρνακα

Χειροπέδες στον 43χρονο άνδρα πέρασε η Αστυνομία, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να χτυπά γυναίκα στην Λάρνακα και να επιτίθεται αργότερα σε ανθρώπους οι οποίοι προσπάθησαν να σταθούν εμπόδιο στην βίαιη πράξη του. Ο 43χρονος συνελήφθη πριν από λίγο με δικαστικό ένταλμα 43χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία διερευνώνται αδικήματα επιθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Όπως σας ενημέρωσε και το ThemaOnline σε προηγούμενο δημοσίευμα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του άνδρα, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να χτυπά γυναίκα στην Λάρνακα.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της σημείωσε ότι η καταγγελία έγινε χθες το απόγευμα, από γυναίκα που ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο της άνδρα.

Δράση ανέλαβε και ο Γενικός Εισαγγελέας. Επικοινώνησε άμεσα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας στη Λάρνακα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στο συγκεκριμένο βίντεο, άνδρας χτυπά και κλοτσάει γυναίκα, η οποία κρατά βρέφος στην αγκαλιά της.

Την ίδια ώρα, όπως βλέπουμε και στο βίντεο που προκαλεί οργή, ο άνδρας επιτέθηκε αργότερα και σε άτομα που προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top