Έβαλε στη τσέπη πάνω από 40 χιλιάδες ευρώ - Χειροπέδες σε 63χρονο

Έβαλε στη τσέπη πάνω από 40 χιλιάδες ευρώ - Χειροπέδες σε 63χρονο

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε την Πέμπτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 63χρονου υπαλλήλου περιπτέρου, ως ύποπτου για την κλοπή προϊόντων από την εταιρεία, συνολικής αξίας 40,925 ευρώ.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε τη Δευτέρα στην Αστυνομία, από διευθυντή εταιρείας διαχείρισης περιπτέρων στη Λεμεσό, σύμφωνα με τον οποίον, κατά τη διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, μεταξύ 1ης Μαΐου 2022 και 10ης Ιουνίου 2022, κλάπηκαν, από διάφορα περίπτερα της εταιρείας, καπνικά και άλλα προϊόντα.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 63χρονου, ο οποίος εργαζόταν ως ταμίας σε διάφορα περίπτερα της εταιρείας και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ύποπτος, ο οποίος αρνείται εμπλοκή, οδηγήθηκε το πρωί στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο πέντε ημερών, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στραμμένα στον ΔΗΣΥ τα βλέμματα - Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες

Στραμμένα στον ΔΗΣΥ τα βλέμματα - Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες

Στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος βρίσκεται η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων στον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ), με τα ονόματα του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Γιώργου Παμπορίδη να συγκεντρώνουν τα βλέμματα. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE