Χριστοδουλίδης για πραξικόπημα - «Τιμούμε την μνήμη όλων όσοι αγωνίστηκαν και έπεσαν υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία»

Χριστοδουλίδης για πραξικόπημα - «Τιμούμε την μνήμη όλων όσοι αγωνίστηκαν και έπεσαν υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία»

Στα 48 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 1974, αναφέρεται ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Συμπληρώνονται σήμερα 48 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, που προσέφερε στην Τουρκία την αφορμή που επιζητούσε για να εισβάλει στην Κύπρο. Τιμούμε την μνήμη όλων όσοι αγωνίστηκαν και έπεσαν υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και τη Νομιμότητα, την εκλελεγμένη και νόμιμη κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι αρχές και αξίες είναι μέσα από συνθήκες ενότητας και ομοψυχίας, με σεβασμό σε τυχόν διαφορετικές προσεγγίσεις, να εργαστούμε συλλογικά για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής και την απελευθέρωση της πατρίδας μας», αναφέρει στη γραπτή του δήλωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE