Χριστοδουλίδης για πραξικόπημα - «Τιμούμε την μνήμη όλων όσοι αγωνίστηκαν και έπεσαν υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία»

Χριστοδουλίδης για πραξικόπημα - «Τιμούμε την μνήμη όλων όσοι αγωνίστηκαν και έπεσαν υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία»

Στα 48 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 1974, αναφέρεται ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Συμπληρώνονται σήμερα 48 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, που προσέφερε στην Τουρκία την αφορμή που επιζητούσε για να εισβάλει στην Κύπρο. Τιμούμε την μνήμη όλων όσοι αγωνίστηκαν και έπεσαν υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και τη Νομιμότητα, την εκλελεγμένη και νόμιμη κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι αρχές και αξίες είναι μέσα από συνθήκες ενότητας και ομοψυχίας, με σεβασμό σε τυχόν διαφορετικές προσεγγίσεις, να εργαστούμε συλλογικά για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής και την απελευθέρωση της πατρίδας μας», αναφέρει στη γραπτή του δήλωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Σε αρκετές προτεραιότητες και δράσεις της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE