LIKE ONLINE

Facebook: Έρχεται μεγάλη αλλαγή - Δυνατότητα σύνδεσης έως 5 προφίλ ανά χρήστη

Facebook: Έρχεται μεγάλη αλλαγή - Δυνατότητα σύνδεσης έως 5 προφίλ ανά χρήστη

Ορισμένες αλλαγές στο facebook ανακοίνωσε η Meta Platforms, βάσει των οποίων, οι χρήστες θα μπορούν να συνδέουν ως και πέντε διαφορετικά προφίλ στο λογαριασμό τους.

Η αλλαγή που ανακοίνωσε η Meta

Αυτή αλλαγή θα «βοηθήσει τον κόσμο να προσαρμόσει την εμπειρία του βάσει των ενδιαφερόντων και των σχέσεών του» αναφέρει η Meta Platforms σε ανακοίνωσή της. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι οι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν διαφορετικές αναρτήσεις στις οικογένειες, τους φίλους ή άλλες ομάδες επαφών.

Επίσης η εταιρεία διατηρεί την απαίτηση να διατηρεί κάθε χρήστης μόνο έναν λογαριασμό στο Facebook. Ο χρήστης θα μπορεί να διαχειρίζεται τα επιπλέον προφίλ εφόσον συνδεθεί σε αυτό τον λογαριασμό.

Αυτή η νέα δυνατότητα δίνει στους χρήστες έναν επίσημο τρόπο να διατηρούν εν μέρει την ανωνυμία τους στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου, το οποίο πλέον συμβαδίζει με τις επιλογές που προσφέρουν το TikTok, το Twitter, ακόμα και το Instagram της ίδιας της Meta.

Η Μeta επίσης τονίζει ότι παραμένουν σε ισχύ οι κανόνες για την πλαστοπροσωπία ή άλλους παραπλανητικούς ισχυρισμούς ταυτότητας, κανόνες που θα εφαρμόζονται σε όλα τα προφίλ.

Σύμφωνα με όσα είπε εκπρόσωπος της εταιρίας η νέα λειτουργία δοκιμάζεται ήδη σε έναν αριθμό χωρών, τις οποίες όμως δεν κατονόμασε. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ισχύσει για όλες τις χώρες.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top