Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Στο νοσοκομείο ένα άτομο - Ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Στο νοσοκομείο ένα άτομο - Ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών

Ένας τραυματίας ήταν το αποτέλεσμα, πιθανότατα, συμπλοκής που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μεταξουργείο.

Ένας αλλοδαπός τραυματισμένος από πυροβολισμό έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τους δράστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματίας έχει δεχθεί πυρά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, ενώ οι Αρχές Ασφαλείας θα ερευνήσουν τα αίτια της συμπλοκής, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμη και για το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, ίσως και για ναρκωτικά.

Περισσότερα σε λίγο...

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.