Τζόνι Ντεπ και Καμίλ Βάσκεζ συναντιούνται ξανά στην Πράγα - Δείτε βίντεο

Τζόνι Ντεπ και Καμίλ Βάσκεζ συναντιούνται ξανά στην Πράγα - Δείτε βίντεο

Σχεδόν έξι εβδομάδες μετά το πέρας της δικαστικής διαμάχης του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, ο Χολιγουντιανός σταρ εθεάθη με τη δικηγόρο που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για τον δικαιώσει, Καμίλ Βάσκεζ.

Το βίντεο που τους δείχνει να συναντιούνται στην Πράγα έχει γίνει ήδη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντεπ βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη με τον κιθαρίστα και χρόνιο φίλο του, Τζεφ Μπεκ και φάνηκε ενθουσιασμένος που εντόπισε τη Βάσκεζ στο κοινό.

Το βίντεο δείχνει την 38χρονη δικηγόρο να συστήνει τον Ντεπ στον φημολογούμενο σύντροφό της, Έντουαρντ Όουεν. Οι δύο άντρες δίνουν μία χειραψία και αγκαλιάζονται.

Δείτε το βίντεο

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Haley Toumaian (@robandhaley)

Μετά τη δίκη, η Βάσκεζ απέκτησε το δικό της κοινό. Η γεμάτη ζέση προσπάθειά της να δικαιώσει τον αγαπημένο πειρατή της Ντίσνεϊ εκτιμήθηκε πολύ από τους θαυμαστές του ηθοποιού. Ακόμη, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Washington Post» η ίδια δέχεται καταιγισμό προτάσεων τόσο από πολλές δικηγορικές εταιρείες που τη θέλουν στο δυναμικό τους, όσο και από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα που βλέπουν στο πρόσωπό της μια σταρ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE