Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Κόσιης

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Κόσιης

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου, που εκδηλώθηκε στην κοινότητα Κόσιης, στις 16:55, όπως ανακοινώνει το Τμήμα Δασών.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι για την πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε καταμήκος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας Λάρνακας, παρά την κοινότητα Κόσιης, εργάστηκαν εφτά άτομα του Τμήματος Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα και τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα όχημα.

Σημειώνεται ότι, λόγω της άμεσης ανταπόκρισης των πυροσβεστικών δυνάμεων, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:30.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE