Η Der Spiegel έκραξε κανονικά στο εξώφυλλο της την καγκελάριο Μέρκελ (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Der Spiegel έκραξε κανονικά στο εξώφυλλο της την καγκελάριο Μέρκελ (ΕΙΚΟΝΑ)

Για άλλη μια φόρα το πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, ένα 24ωρο πριν από το κρίσιμο ελληνικό δημοψήφισμα.

Στην φωτογραφία της πρώτης σελίδας εμφανίζεται η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, να κάθεται μάλλον αμήχανη πάνω στα συντρίμμια ενός αρχαιοελληνικού ναού, ενώ ο Παρθενώνας αχνοφαίνεται  2 φορές στο βάθος της εικόνας, με τον τίτλο να καυστικό τίτλο «Η κυρία των ερειπίων».

Ο υπότιτλος μάλιστα σημειώνει πως «αν αποτύχει το ευρώ αποτυγχάνει και η καγκελάριος Μέρκελ», σημειώνει το περιοδικό.

Spiegel

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE