Παντρεύτηκαν Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ

Παντρεύτηκαν Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πλέον παντρεμένοι. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ, το ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Clark και έγκυρες πηγές τονίζουν ότι οι δυο του είναι πλέον αντρογυνο.

Το περιοδικό TMZ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο γάμο, καθώς η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη να φορά ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, καθώς ψώνιζε ένα κατάστημα μαζί με την 14χρονη κόρη της.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό το πράσινο δαχτυλίδι της αφήνοντας τη φράση «Είσαι τέλειος», να συνοδεύει τη φωτογραφία.

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά στα τέλη του 2002, αλλά χώρισαν το 2004. Οι δύο τους συνέχισαν να μην έχουν επαφές μέχρι και την επανασύνδεση που ήρθε να ταράξει τη σόουμπιζ. Οι δυό εδώ και λίγο παρπάνω από έναν χρόνο δείχνουν ευτυχισμένοι και ο έρωτας τους επισφραγίστηκε σήμερα με όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Συγκλονίζουν τα στατιστικά: Περισσότερα φέτος τα θανατηφόρα - Πόσοι άφησαν την τελευταία τους πνοή το 2025;

Τα τέσσερα θανατηφόρα ατυχήματα που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μόλις 48 ωρών αποτελούν μια πραγματική θλιβερή ένδειξη, καθώς οδηγούν σε ανησυχητική αύξηση των θανάτων από τροχαία για το 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE